Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Zo leuk staat  ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 66798922, BTW-nummer: NL001746092B21

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om vooraf duidelijkheid te scheppen waar je bij ons aan toe bent als je bij ons een workshop boekt. Mocht er iets mis gaan dan zullen we uiteraard eerst proberen (graag zelfs) om samen tot een oplossing te komen.

* Alle Workshops dienen schriftelijk per mail door ons bevestigd te worden. U kunt altijd geheel vrijblijvend een optie op een datum nemen, deze is 3 tot 5 dagen geldig.  Indien wij daarna niks van u vernemen behouden wij ons het recht voor om een andere workshop aan te nemen.

* De workshops dienen, tenzij anders afgesproken in onze bevestiging, vooraf voor een bepaalde datum aan ons via de bank betaald te worden, deze datum  staat in de bevestigingsmail.

* De inloopworkshop kunt u tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, mocht u daarna willen annuleren dan moet u helaas toch betalen, u mag uiteraard wel iemand anders laten deelnemen.

* Als u een workshop heeft geboekt met uw eigen groep en wij u hiervan een bevestiging hebben gestuurd, dan is deze definitief. Tot uiterlijk 30 dagen  voor aanvang van de workshop kunt u deze kosteloos annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. Dit gebeurd volgens de volgende regeling: Indien de workshop binnen 29 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 25% van het totaalbedrag in rekening. Indien de workshop binnen 15 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 50% van het totaalbedrag in rekening. Indien de workshop binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen wij 100% van het totale bedrag in rekening.

* Onze Workshops hebben een eindtijd waarin altijd een half uurtje ‘uitloop bij hoog kletsgehalte’zit. Loopt deze om wat voor reden uit rekenen wij hier € 7,50 per half uur voor.

* Zo Leuk heeft ten allen tijde het recht een overeenkomst, al dan niet reeds afgesloten, te weigeren en/of te beëindigen.

* Het volgen van de workshop gebeurt op eigen risico, Zo Leuk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook.

*  Wij maken regelmatig foto`s op een workshop of kinderfeest  die we op de facebook-pagina van Zo Leuk plaatsen, als je dat niet zo leuk vindt, geef dit van te voren even aan , dan zorgen we ervoor dat je uiteraard niet op de foto staat.

Reserveren?