Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Aangenaam! Petra van Zandbeek, geboren op 22 september 1980 en trotse mama van Dane sinds 2004 en Fynn sinds 2008. In 2004 getrouwd met René en sinds 2015 eigenaar van Zo Leuk kinderfeestjes.

Hoe het begon! Ik ben in 1999 begonnen aan een opleiding SPW richting de kinderopvang. Daarnaast had ik een bijbaan in een cafetaria waar ik uiteindelijk 22 jaar ben blijven hangen naast mijn werk in de opvang. Na de geboorte van de Fynn bleef ik alleen nog in de cafetaria werken. In 2015 kwam er naast de cafetaria een pannenkoekenhuis waar ik kinderfeestjes mocht gaan organiseren, weer een beetje terug naar waarvoor ik toch een studie gevolgd heb, werken met kinderen. Na 2 jaar sloot helaas het pannenkoekenhuis, maar bleef het kriebelen. Dus op locatie bij mensen thuis de feestjes en thuis in onze keuken zo nu en dan een kinderworkshop in thema`s van dat moment. Tot het zo uit de hand liep en René vond dat ik naar achter moest , de garage in. Zo gezegd zo gedaan, er werd flink verbouwd. En wat ging dat goed, ik kreeg het drukker en drukker. Ik heb zelfs lieve meiden, vriendinnen van onze kinderen die mij zo nu en dan helpen! In mei 2021 heb ik de knoop doorgehakt. Weg uit de cafetaria, vaste uren op de BSO en de rest van de week volledig bij Zo Leuk! Hier heb ik geen moment spijt van en geniet van elke werkdag, want deze zijn altijd een feestje!

Wie ben ik nou echt achter die pruik? Ik houd van organiseren en laat niks aan het toeval over. Ben soms best autistisch, maar ik merk dat kinderen het fijn vinden als ik duidelijk ben. Ook thuis ben ik van de structuur, waar mijn mannen vaak van balen.

Ik houd van feestjes met vrienden, een dansje en een borreltje. Zeker op Paaspop, Festyland of een goei fistje. Op vakantie ga ik het liefst naar Spanje, in mei naar Zeeland en eens in de 4 jaar naar de winterzon met mijn allerbeste vriendinnetje Monique!  Ik houd van uit eten bij `t Zusje of bij Corfu in Boxtel. Ik ben een tikkeltje gestoord en ben vrij aanwezig zeker qua volume. Ik probeer te haken en meer tijd te maken om te stippelen op servies. Ik schrijf graag kaartjes en houd van gezelligheid. Ben recht voor zijn raap, maar soms een tikkeltje verlegen. Mijn wens? Dat mijn leven een feestje blijft wat ik elke dag met jullie mag vieren!

Reserveren?