Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

 Je kunt je kinderfeestje bij ons reserveren op woensdag, vrijdag en zaterdag , donderdag en zondag kunnen eventueel in overleg. Normaliter beginnen wij om 14.00 en eindigen om 16.30 , tijden kunnen in overleg. Je feestje wordt bij ons compleet verzorgd. Bij binnenkomst staat er ranja en een lekkere traktatie klaar en beginnen we met het uit pakken van de cadeautjes. Daarna gaan we flink aan de slag, uiteraard is er tussendoor tijd voor een zakje chips, ranja en iets lekkers. Jij kunt vanaf 6 kinderen je feestje bij ons komen vieren. Heb je minder kinderen? Ons starttarief blijft dan helaas op 6 kinderen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons te blijven eten, zodat je thuis echt niets meer hoeft te doen! Een frietje met een snack van de cafetaria  kost tot de leeftijd van 7 jaar op basis van 6 kinderen € 43,00 en daarna  € 6,75 per kind extra. Vanaf 8 jaar op basis van 6 kinderen € 45,00 en daarna  € 6,95 per kind extra. Als toetje krijgen de kinderen een waterijsje. 2 broodjes knakworst kost € 5,00. Meteen uit school 2 tosti`s als lunch kost € 4,50 per kindje. Het feest wordt dan met een half uur verlengd. Uiteraard staat er voor de ouders koffie of thee met iets lekkers klaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuw! Pancake art! op een bakplaat gaan we de mooiste tekeningen van pannenkoekenmix maken en daarna lekker opsnoepen. Het feest wordt hierbij 60 minuten verlengd. Wil jij dit aansluitend na een feestje? Neem dan even contact met mij op! Pancake art kost € 6,95 per kindje. Vanaf 8 jaar mag je zelf bakken, ben je jonger dan bakken wij voor jou, maar mag je wel mee beslissen wat wij tekenen!

Extra optie!

De freakshake , deze knotsgekke traktatie vervangt ons cakeje.

Freakshake met donut / €4,75 of een freakshake met cakeje €3,95.

Glitter tattoo € 2,00 per stuk

Face Glitter € 1,

        

TIP! Is jouw kindje altijd super zenuwachtig voor zijn of haar feestje? Van te voren niet kunnen eten, buikpijn of huilen op het kinderfeest zelf? Kom dan van te voren een bakje koffie bij me drinken! Ze zien dan al waar ze heen zullen gaan en ontmoeten mij vast een keer! Vaak gaat het dan een stuk beter, want elke verjaardag hoort een feest te zijn!

Nog een tip! Vier jij een feestje met jonge kinderen? Overweeg dan eens om dit op een ochtend te doen, ze zijn dan top fit!

                                                                                                                                

Wednesday Feest!

We gaan een tas pimpen met daarop Wednesday`s Window en we maken Thing, want die mag natuurlijk niet ontbreken op dit feest. Terwijl alles ligt te drogen maken we uiteraard nog even een Tiktok zoals Wednesday als leuke herinnering!

Liever het thema Stitch of iets anders? Laat maar weten.

Dit feestje heeft op basis van een tas en wooncirckel met thing een starttarief van € 110,00 op basis van 6 kinderen en kost daarna € 16,50 voor elk kind extra.

 

Slijm Feest!

Op dit feest mag jij je oudste kleren aan en lekker komen kliederen! We gaan slijm maken en shower jelly zodat je weer lekker schoon wordt! De potjes en bakjes waarin jij het gaat bewaren gaan we ook nog leuk versieren!

Dit feestje heeft een startarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.

Daarna kost elk kind extra €17,00

    

Stitch Slijm Feest!

Op dit feest gaan we natuurlijk blauw slijm maken! Op de potjes schrijven we Stitch zijn naam, maken een wooncirckel EN gaat alles in een zelf ontworpen Stitch tasje mee naar huis.

Dit feest heeft een starttarief van € 110,00 op basis van 6 kinderen en kost daarna € 17,50 voor elk kind extra.

Kaarsen Feest! Nieuw!

De hit op tik tok, kaarsen pimpen! We gaan met kleine candle wax witte kaarsen beschilderen. Hartje, bloemen, stippen , precies wat jij wilt. Ook stippelen we een leuke kandelaar, wat gaaf voor op jouw kamer!

Dit feest is een 9 + feest. Dit feest heeft een starttarief van € 115,00 op basis van 6 kinderen en kost daarna € 18,00 voor elk kind extra.

Chocolade Feest!

Zelf Bonbons maken! Hoe leuk is dat?! Je eigen chocolade maken van begin tot eind! We gaan de chocolaatjes echt zelf maken, vullen met iets lekkers en daarna versieren.

Op dit feestje gaan we ook een mooie snoeppot of bonbonschaaltje maken waar je de lekkere chocolade in mee naar huis kunt nemen. Welke optie kies jij?

Chocoladefeest met bordje/schaaltje heeft een starttarief van €115,00 voor 6 kinderen. Elk kind extra kost €18,50.

Een chocoladefeest met snoeppot heeft een starttarief van €120,00 op basis van 6 kinderen.

Daarna €19,00 voor elk kind extra.

  

Chocolade picasso!
Hoe leuk is dat? We gaan echt schilderen met chocolade en we lop een manier dat we het hele schilderij kunnen opeten! Hoe we dat doen? Kom dat snel maar eens uitproberen. We kunnen een schilderij maken in elk gewenst thema! Lekker, leuk en origineel!
 
Dit feest heeft een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen. 
Daarna kost het per kind €16,50 extra.
 
 
 
Beauty Feest!
Optie 1: Lekker tutten met je vriendinnen! Jullie gaan elkaars nagels doen, een gezichtsbehandeling geven en natuurlijk mag een mooi make-upje niet ontbreken! Ook je haar komt er natuurlijk geweldig uit te zien! Het feestje duurt ongeveer 2 uur en  heeft een starttarief van € 105,00 op basis van 6 kinderen. Daarna kost elk kindje extra € 15,00.
 

Optie 2: We gaan lipgloss, heerlijke ruikend badzout en een showerjelly maken!

Dit feestje heeft een starttarief van €120,00 op basis van 6 kinderen. Daarna kost elk kind extra € 17,50.

 
 
Tie Dye Feest!
Helemaal terug van weggeweest! Kom je ook je eigen tie dye shirt  maken en maak de blits op school! Helemaal hip! Terwijl de verf intrekt doen we een leuke activiteit en dan zijn we klaar voor alle oehss en aahhss tijdens het uitspoelen! Welke kies jij?
 

Dit feest heeft een starttarief van €120,00 op basis van 6 kinderen. 

Daarna kost het €18,50 per kind extra.

       

 
Tasjes pimpen!
Je kunt dit super leuke tasje helemaal naar jouw smaak maken, met lintjes knopen, stiften en een leuke hanger. heb je ook jongens op jouw feest? Geen probleem, daar maak ik een mooie portemonnee voor die gepimpt kan worden. 
 
Dit leuke feestje kost €18,50 per kind, met een starttarief van €120,00 op basis van 6 kinderen.
 
 
 
TikTok Feest!

Tik tok is helemaal hip natuurlijk! Wat gaan we doen ? We maken photo probs , lakken onze nagels, rijgen een tik tokarmbandje en gaan flink aan het oefenen om de perfecte tik tok te maken. Met een ringlamp gaan we het perfecte licht krijgen en met onze speakers en discolampen rocken we de tent uit. Plezier gegarandeerd.

Dit feestje heeft een startarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.

Daarna kost elk kind extra €17,50.

                          

Wooncirkel Decoratie!
 
Na vele enthousiaste reacties van de kids hier ga ik hier een feestje van maken! We gaan 3 cirkels van plexiglas pimpen voor jouw kamer! Een optie is om er een cirkel van kurk extra bij te kiezen of vervangen! Deze kun je als prikbord gebruiken! Wat ga jij er op tekenen? Een unicorn? Een LOL pop? Of een schattig diertje?
 
Dit feestje heeft een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen.
Daarna €16,00 per kind extra.
Met een extra cirkel van kurk betaal je €2,50 per kind extra. 
 
       
 
 
Stippelen!
Erg hot op dit moment en helemaal leuk voor de wat grotere kids! We gaan een bordje en een schaaltje stippen in de kleurstijl die jij mooi vindt! Jullie werk moet thuis nog in de oven worden afgebakken!
 
Dit feestje kost op basis van 6 kinderen €110,00. 
Daarna €16,50 per kind extra.
Adviesleeftijd vanaf 9 jaar.
 
Sieraden van Hars Feest!
We gaan onze eigen sieraden van hars maken. We verwerken hier glitters, schelpjes, bloemetjes en nog veel meer in. We maken 2 of 3 verschillende. Dit feest kun je vieren met kinderen vanaf 9 jaar. Het is een zeer precies werkje en vergt zeker enige concentratie, maar me teen prachtig eindresultaat Een sieraad naar jou smaak om trots op te zijn! 

Dit te gekke feest heeft een starttarief van €120,00 per 6 kinderen en kost daarna €18,50 per kindje extra.

 

 
Wie is de saboteur?
Gebaseerd op het bekende tv spel! We beginnen voor het feest de spanning al op te bouwen. Wie word de saboteur? We gaan 3 spellen spelen, probeer zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen en zorg dat je het spel goed speelt! Het handigst is als je hier blijft eten, zodat we daarna de prijsuitreiking kunnen houden. Voor meer informatie, neem even contact met mij op! succes gegarandeerd!
 
Dit feest heeft een starttarief van €115,00 per 6 kinderen. Daarna is het €17,00 per kind.
Hier blijven eten? Superleuk, wij kunnen dan een extra spel inlassen.
 
Het proefjeslab Feest!
We trekken onze labjas aan, zetten onze bril op en gaan op onderzoek uit!
 
Dit te gekke feest heeft een starttarief van €110,00 per 6 kinderen.
Daarna kost elk kind €17,00.
Adviesleeftijd vanaf 7 jaar.
 
 
Klei Feest!
Dit feest is superleuk voor zowel jongens als meisjes en zeker voor de wat jongere kinderen. We maken zelf 3 kleurtjes klei en daarna mogen ze los in hun fantasie. Uiteraard krijgen de jongere kinderen wat extra pauze, omdat hun spanningsboog minder is. Na het spelen versieren we een bakje waarin de klei mee naar huis gaat.
 
Dit leuke feest heeft een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen.
Daarna kost het €16,50 per kindje extra.
 
 
Houten wijzers!
 
Op dit feestje mag je 3 houten plankjes gaan verven hoe jij wil! Met een leuke tekst of afbeelding maak je ze helemaal naar jouw smaak! Wil je ze buiten hangen? Geen probleem, dan gaat er een laagje vernis overheen!
 
Dit feestje heeft een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen.
Daarna kost elk kindje €16,50 extra.
 
 
Bloempotjes stylen!
Pimp 2 potten in de kleuren die jij wil! Maak ze helemaal hip met lint, verf en stenen! Natuurlijk gaan we ze vullen, maar vergeet ze geen water te geven!
 
Dit feestje heeft een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen en kost €17,00 per kindje extra.
                                                                    
 
 
Magisch bos in een pot!
 
We gaan beginnen met het pimpen van een pot met afbeeldingen die passen op jouw kamer of in het seizoen! Daarna gaan we de potten vullen en de plantjes voorzichtig planten. Vervolgens gaan we de pot nog aanvullen met een elfentrapje en hier en daar een diamantje! Super mooi op jouw kamer, als mama hem tenminste niet inpikt! 
 
Dit feestje heeft een starttarief van €110,00 met 6 kinderen. 
Daarna kost elk kind extra €16,50.
  

 

 

 

Dromenvangers maken!

Heb jij ook wel eens last van nare dromen? Kom dan nu jouw eigen dromenvanger maken! Met touw, kralen en lint maak je hem helemaal naar jouw smaak! 

Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar.

Dit feestje kost €16,50 per kindje met een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.

 
Zeepkettingen maken!
Hoe leuk is dat?! je eigen zeepketting maken van begin tot eind! We gaan de zeepjes echt zelf maken en daarna verwerken tot een mooie ketting voor op jouw kamer. Natuurlijk gaat jouw ketting in een leuk versierd doosje mee naar huis.

Dit leuke feestje heeft een starttarief van €110,00 per 6 kindjes. 
Daarna kost elk kind extra €16,50

Servies schilderen!
Hoe leuk is dat?! Je eigen ontbijt servies maken! We gaan het servies echt zelf maken met porseleinstiften. Papa of mama moet het thuis nog wel even afbakken in de oven en dan kun je het daarna ook echt gebruiken. Geef van te voren door welk thema je leuk vindt en wij zorgen daarvoor! Natuurlijk mag je dat ook altijd zelf meenemen. Het servies mag thuis in de oven worden afgebakken.

Dit leuke feestje kost €16,50 per kind met een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.         

                                                              

Kinderfeest worstenbroodjes!

Hmmm.. lekker worstenbroodjes bakken! En ook nog eens leuk voor jongens! We gaan de worstenbroodjes helemaal zelf maken en aan het eind krijgt elk kindje er 5 mee naar huis. Als het deeg gaat rijzen gaan we een leuk bordje versieren met porselein stiften (Deze dient thuis afgebakken te worden). 

Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur, is natuurlijk inclusief lekkers en ranja en kost € 125,00 op basis van 6 kinderen, elk kindje extra kost 18,50!

Tip: Eet op het eind de worstenbroodjes lekker op en de kids gaan met een volle buik naar huis  

Boltaartje maken!
Na het zingen, uitpakken van de cadeaus en natuurlijk een lekkere traktatie, gaan we aan de slag om een lekker taartje te maken! 
Je krijgt een verst gebakken taartje voor 4/6 personen en gaat deze zelf vullen, daarna afsmeren en bekleden met fondant! Uiteraard pakken we het taartje in om thuis van te smullen!

Dit feestje kost €135,00 voor 6 kinderen, elk kind extra kost €20,00.

                                                 

Cupcakes decoreren!
Elk kind krijgt 6 cupcakes die we gaan decoreren met botercrème en enchantend cream. Daarna gaan we van fondant van alles maken om jouw cupcakes mooi te maken en lekker op te eten! De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

Dit feestje kost €120,00 op basis van 6 kinderen. Daarna €18,00 per kind extra.

Kinderfeest dripped cakes!
We gaan een versgebakken biscuit in 3 lagen afvullen met verse gele room, afsmeren met verse botercrème die we zelf kleuren, drippen met genache en versieren met snoep, fondant en dips! Superleuk en ook nog eens lekker! 
Adviesleeftijd voor dit feest is vanaf 9 jaar.

Dit feest kost €135,00 voor 6 kinderen, elk kind extra kost €21,50

           
High tea feest! 
Hoe leuk is dat?! Je eigen high tea maken van begin tot eind! We gaan zoete en hartige hapjes maken en een mooie etagère pimpen, die ik van te voren in elkaar heb gelijmd, om ze op te leggen. Deze mag je daarna natuurlijk gewoon mee naar huis nemen! Of stippel jij liever een petit four bordje?
Je kunt dit feestje ook boeken op zaterdag van 11:00 tot 14:00. Andere tijd of dag? geen probleem!
 
Dit feest heeft een starttarief van €150,00 op basis van 6 kinderen en een petit four bordje stippen, daarna €20,00 voor elk kindje extra.
Liever een etagère ? Dan heeft dit feest een starttarief avn € 155,00 en kost het daarna € 20,00 voor elk kind extra.
                                 
 
Blaaspijpfeest!
Wat een feest, terug in de tijd! Wist je dat papa en mama deze vroeger ook hadden, maar dan niet zo’n vrolijke hoor! We gaan deze blaaspijp helemaal hip maken met heel veel washi tape! Daarna gaan we pijlen maken en kijken wie het verst kan schieten! Goed voor uren plezier, gegarandeerd!
 
Dit feestje heeft een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen
Daarna kost het €16,00 per kindje extra.
                                               
 
Vogel cupcakes maken! (november tot maart)
Wat zullen de vogels smullen! We gaan zelf vogelcupcakes maken en mooi verwerken op een etagère of boomschijfje. 

Dit feestje kost €17,50 per kindje. Op basis van 6 kinderen € 115,00.

Fantasiefeest!

Op dit feestje gaan wij een canvasdoekje leuk maken met verf, stofjes, lint, papier, glitters en nog veel meer! Het wordt een waar pronkstuk voor op jouw kamer!
 
Dit feestje kost €16,00 per kindje, met een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen.
 
 
Voor de allerkleinste!
Voor de allerkleinste is het ook mogelijk om een kinderfeest oud Hollandse spellen of voetbal spelletjes te reserveren! 
Dit kost €12,50 per kindje.
Voor meer informatie kun je contact opnemen! 
 
                                                        Top 10 Oud-Hollandse Spelletjes - Alletop10lijstjes   

Dromenvangers maken!

Heb jij ook wel eens last van nare dromen? Kom dan nu jouw eigen dromenvanger maken! Met touw, kralen en lint maak je hem helemaal naar jouw smaak! 

Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar.

Dit feestje kost €16,50 per kindje met een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.

 
Zeepkettingen maken!
Hoe leuk is dat?! je eigen zeepketting maken van begin tot eind! We gaan de zeepjes echt zelf maken en daarna verwerken tot een mooie ketting voor op jouw kamer. Natuurlijk gaat jouw ketting in een leuk versierd doosje mee naar huis.

Dit leuke feestje heeft een starttarief van €110,00 per 6 kindjes. 
Daarna kost elk kind extra €16,50

Servies schilderen!
Hoe leuk is dat?! Je eigen ontbijt servies maken! We gaan het servies echt zelf maken met porseleinstiften. Papa of mama moet het thuis nog wel even afbakken in de oven en dan kun je het daarna ook echt gebruiken. Geef van te voren door welk thema je leuk vindt en wij zorgen daarvoor! Natuurlijk mag je dat ook altijd zelf meenemen. Het servies mag thuis in de oven worden afgebakken.

Dit leuke feestje kost €16,50 per kind met een starttarief van €110,00 op basis van 6 kinderen.         

                                                              

Kinderfeest worstenbroodjes!

Hmmm.. lekker worstenbroodjes bakken! En ook nog eens leuk voor jongens! We gaan de worstenbroodjes helemaal zelf maken en aan het eind krijgt elk kindje er 5 mee naar huis. Als het deeg gaat rijzen gaan we een leuk bordje versieren met porselein stiften (Deze dient thuis afgebakken te worden). 

Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur, is natuurlijk inclusief lekkers en ranja en kost € 115,00 op basis van 6 kinderen, elk kindje extra kost 17,50!

Tip: Eet op het eind de worstenbroodjes lekker op en de kids gaan met een volle buik naar huis  

Boltaartje maken!
Na het zingen, uitpakken van de cadeaus en natuurlijk een lekkere traktatie, gaan we aan de slag om een lekker taartje te maken! 
Je krijgt een verst gebakken taartje voor 4/6 personen en gaat deze zelf vullen, daarna afsmeren en bekleden met fondant! Uiteraard pakken we het taartje in om thuis van te smullen!

Dit feestje kost €135,00 voor 6 kinderen, elk kind extra kost €20,00.

                                                 

Cupcakes decoreren!
Elk kind krijgt 6 cupcakes die we gaan decoreren met botercrème en enchantend cream. Daarna gaan we van fondant van alles maken om jouw cupcakes mooi te maken en lekker op te eten! De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

Dit feestje kost €120,00 op basis van 6 kinderen. Daarna €18,00 per kind extra.

Kinderfeest dripped cakes!
We gaan een versgebakken biscuit in 3 lagen afvullen met verse gele room, afsmeren met verse botercrème die we zelf kleuren, drippen met genache en versieren met snoep, fondant en dips! Superleuk en ook nog eens lekker! 
Adviesleeftijd voor dit feest is vanaf 9 jaar.

Dit feest kost €135,00 voor 6 kinderen, elk kind extra kost €19,50

           
High Tea Feest!
Hoe leuk is dat?! Je eigen high tea maken van begin tot eind! We gaan zoete en hartige hapjes maken en een mooie etagère pimpen, die ik van te voren in elkaar heb gelijmd, om ze op te leggen. Deze mag je daarna natuurlijk gewoon mee naar huis nemen! Of stippel jij liever een petit four bordje?
Je kunt dit feestje ook boeken op zaterdag van 11:00 tot 14:00. Andere tijd of dag? geen probleem!
 
Dit feest heeft een starttarief van €150,00 op basis van 6 kinderen en een petit four bordje stippen, daarna €20,00 voor elk kindje extra.
Liever een etagère ? Dan heeft dit feest een starttarief avn € 155,00 en kost het daarna € 20,00 voor elk kind extra.
                                 
 
Blaaspijpfeest!
Wat een feest, terug in de tijd! Wist je dat papa en mama deze vroeger ook hadden, maar dan niet zo’n vrolijke hoor! We gaan deze blaaspijp helemaal hip maken met heel veel washi tape! Daarna gaan we pijlen maken en kijken wie het verst kan schieten! Goed voor uren plezier, gegarandeerd!
 
Dit feestje heeft een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen
Daarna kost het €16,00 per kindje extra.
                                               
 
Vogel cupcakes maken! (november tot maart)
Wat zullen de vogels smullen! We gaan zelf vogelcupcakes maken en mooi verwerken op een etagère of boomschijfje. 

Dit feestje kost €17,50 per kindje. Op basis van 6 kinderen € 115,00.

Fantasiefeest!

Op dit feestje gaan wij een canvasdoekje leuk maken met verf, stofjes, lint, papier, glitters en nog veel meer! Het wordt een waar pronkstuk voor op jouw kamer!
 
Dit feestje kost €16,00 per kindje, met een starttarief van €105,00 op basis van 6 kinderen.
 
 
Voor de allerkleinste!
Voor de allerkleinste is het ook mogelijk om een kinderfeest oud Hollandse spellen of voetbal spelletjes te reserveren! 
Dit kost €12,50 per kindje.
Voor meer informatie kun je contact opnemen! 
 
                                                        Top 10 Oud-Hollandse Spelletjes - Alletop10lijstjes   

Reserveren?